čtvrtek 6. října 2016

Vlastní ZOO známky na maxikartách

V jednom z minulých článků jsem publikoval maxikarty s vlastními známkami, vydanými k 70. výročí zoologické zahrady ve Dvoře Králové. Maxikarty vytvořil Martin Hlavatý a logicky je tehdy opatřil denním poštovním razítkem s domicilem Dvůr Králové.
U příležitosti nedávného křtu aršíku ZOO ve Dvoře Králové vznikla také varianta maxikaret s vlastními známkami s příležitostným razítkem. Byť se přímo nejedná o razítko k výročí zoo, sběratelům přišlo vhod díky zvířecímu motivu a domicilu i pro analogii ke známce s pralesní žirafou Okapi.


Všech 25 známek z tiskového listu, v několika variantách, jsme vytvořili spolu se Zbyškem Veselým přímo na příležitostné přepážce v zoologické zahradě.
Na slideshow níže je budeme všechny postupně publikovat, tak si nezapomeňte slide občas znovu prohlédnout. Určitě to bude stát za to. 





Prezentaci spustíte tlačítkem přehrát, umístěným na levé straně spodního panelu prezentace. Zhruba uprostřed panelu najdete tlačítko Celá obrazovka (X). Kliknutím zvětšíte prezentaci a lépe si tak budete moci soubor prohlédnout.

PK

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...