neděle 31. srpna 2014

Křest aršíku Beskydy

Křest aršíku s autogramiádou, za účasti tvůrců Libuše a Jaromíra Knotkových a rytce Martina Srba, se bude konat v neděli 28. září 2014 od 14.00 hodin v Janíkově stodole ve Valašském muzeu v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm.


Záštitu nad akcí převzalo město Rožnov pod Radhoštěm. Na akci budou pozváni starostové jednotlivých míst, ke kterým se známky vztahují (případně dalších míst v okolí), zástupci České pošty, s.p. a Svazu českých filatelistů, filatelisté a ostatní veřejnost. Organizátor celé akce, Klub filatelistů při Středisku volného času v Rožnově pod Radhoštěm, vydá k této akci v omezeném nákladu dopisnici se soukromým barevným přítiskem (cena cca 30 Kč).

soukromá dopisnice s přítiskem ke křestu aršíku,
autoři kresby: manž. Knotkovi

Dopisnici je nutno objednat předem nejpozději do 31.7.2014 na emailové adrese: kfsvcroznov@valachnet.cz. K akci bude mít poštovna ve Valašském muzeu také příležitostné kašetové razítko.

příležitostný kašet (gumové razítko),
autoři razítka: manž. Knotkovi

Stejně jako tuto emisi vytvořili také dopisnici i "kašetové" razítko výtvarníci Libuše a Jaromír Knotkovi.
Zdroj: Rožnovský prostor, článek: Šelmy Beskyd budou mít své známky

razítko poštovny (kovové poštovní razítko)

Celý článek si můžete přečíst na webu Rožnovský prostor na odkazu http://www.roznovsky-prostor.cz/roznov-live/selmy-beskyd-dostanou-sve-znamky/#prettyPhoto

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...