pátek 25. července 2014

Co se bude dít na letošním veletrhu Sběratel ...

... tak zní název článku, který si můžete přečíst na webu www.sberatel.info, kam se nejrychleji dostanete kliknutím na odkaz nebo na banner v pravém postranním panelu (dynamický modrý reklamní pruh SBĚRATEL). Z obsáhlého článku vybírám zajímavost pro všechny sběratele analogických pohlednic a nejen jich. Opět se můžeme těšit na vydání pohlednic ke známkovému sešitku Česká auta ŠKODA II, s jehož podobou jste se již mohli seznámit v článku Výplatní známkový sešitek Česká auta - Škoda II, zveřejněném na blogu Exponet forum ing. Břetislava Janíka. Níže přináším část z článku z webu veletrhu s informací pro naše sběratele.

... Na veletrhu Sběratel představí Česká pošta v premiéře dva vozy ze série Česká auta – Škodu Superb a Škodu Popular Monte Carlo. Ta se také letos stala ústředním motivem reklamní kampaně veletrhu Sběratel.  Do prodeje se dostanou nejen nové známky v podobě známkového sešitku, ale také pohlednice s motivem obou automobilů pro vytvoření cartes maximum (pohlednice a známka se shodným motivem a příležitostným razítkem vázaným k jejich uvedení nebo vzniku).
Premiéru bude mít také logo mezinárodní filatelistické výstavy Praga Piccola, která bude od letošního roku veletrh Sběratel provázet a jehož autorem je právě Václav Zapadlík. Česká pošta vydá společně s veletrhem Sběratel k této příležitosti také zvláštní dopisnici.
Po slavnostním uvedení přislíbil Václav Zapadlík krátkou autogramiádu.

Kdy:   14:30 hod. 

Kde: foyer u výstavy Praga Piccola

Nové poštovní známky s motivy vozů Škoda Superb a Škoda Popular Monte Carlo a příležitostnou dopisnici s logem mezinárodní filatelistické výstavy Praga Piccola bude možné zakoupit  na stánku České pošty,  pohlednice pro cartes maximum na stánku Sběratele. (zdroj: www.sberatel.info)





Více informací o nadcházejícím ročníku veletrhu SBĚRATEL najdete na webu www.sberatel.info
PK

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...